3 gode råd når du skal finde smykker til hende

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har en kvinde i dit liv, som du godt kunne tænke dig at overraske med en lille gave, så er det oplagte svar selvfølgelig at give hende et smykke.

Desværre kan du ikke bare gå ned til den nærmeste guldsmed og pege på et hvilket som helst smykke og regne med at den går. De fleste kvinder er faktisk ret selektive, når det kommer til, hvilke smykker, de går med. Smykkerne er jo praktisk talt en udvidelse af selve outfittet. Derfor er der vigtigt, at de passer til kvindens personlige stil, og at de passer til det tøj, hun går i.

Krigen er imidlertid ikke tabt endnu. Man kan nemlig sagtens lære at gennemskue, hvilke smykker, en kvinde vil bryde sig om. Det kræver bare, at man gør sig umage og bruger en smule tid på det. Det vil dog også skinne igennem i den gave, som man i sidste ende kommer til at give, og det vil hun med garanti sætte pris på.

Læg mærke til hendes stil

Det mest oplagte er selvfølgelig at begynde at lægge mærke til hendes stil i det hele taget. Det kan sagtens svare sig at lægge mærke til hendes tøjstil såvel som hvilke smykker hun ellers går med. Den information kan man så tage med sig videre, når man skal ned til guldsmeden. Jo mere information du kan give ham eller hende, jo nemmere vil de også have ved at kunne udpege hendes næste yndlingssmykke.

Du kan dog også gøre meget af det selv. Læg for eksempel mærke til, hvilken type smykker hun som oftest går med. Går hun udelukkende med halskæder, og undgår hun bevidst ankelkæder? Det kan alt sammen være med til at sige noget om hendes smag i smykker. Det samme kan siges om størrelsen på de smykker, hun som oftest går med.

Du kan endda konkludere noget ud fra farven på de smykker, hun går med. Nogle foretrækker fine smykker i sølv, mens andre bare rigtig godt kan lide guld.

Tænk i farver

Det er dog ikke kun metallets farve, der er i spil, når der snakkes om smykker. Smykker kan faktisk kan rigtig mange farver såsom en fin grøn sten eller en rød detalje. Når smykkerne begynder at blive lidt mere farverige, skal man dog også passe på. Så går de rigtig godt med noget, mens de bestemt ikke passer til andre ting.

Har hun for eksempel en yndlingskjole, kan det være, at hun skal have et smykke, der passer dertil. Den førnævnte forskel mellem guld og sølv kommer også i spil her. Her har det faktisk rigtig meget med hudfarven at gøren. Nogle klædes at de lyse sølv, mens andre er pænere med det lidt mørkere guld.

Forsøg at gøre hende glad

Det vigtigste i jagten på det perfekte smykke er dog, at du forsøger at gøre hende glad. Det vil nemlig kunne mærkes, når du giver hende smykket, og så vil hun sætte pris på det næsten uanset hvad.

2019-10-19T00:00:00+00:00