3 gør det selv-projekter til hjemmet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du typen, der elsker at forny dit hjem, men ikke ønsker at bruge en formue på at skifte ud hele tiden? Så kan du med fordel begynde at gøre det selv. At gøre det selv er nemlig en del billigere, og du kan derfor puste nyt liv i din bolig, uden at det koster dig en bondegård – og så er det faktisk ikke så svært. Læs mere her.

En lampe til hyggelige stunder

Trænger dit hjem til et skud hygge? Det kan det hurtigt få med en af de populære glødepærelamper. Konceptet er simpelt: find en glødepære, monter den på en stofledning med fatning, og hænge den op. Resultatet er en simpel men smuk retro lampe, der er perfekt til læsehjørnet eller soveværelset.

Unikke glasvaser

Et andet super nemt gør det selv-projekt er at male genbrugsglas og bruge dem til blomster, blyanter, køkkenredskaber eller noget helt fjerde. Det eneste det kræver er glas og noget maling, der ikke er gennemsigtigt. Det kan eventuelt være maling i matte pastelfarver. Du kan male så meget af vasen, som du har lyst til og bruge et stykke tape for at få en helt lige kant. På under 10 minutter har du en unik vase, som du enten selv kan beholde eller give til en, du holder af.

Bløde velourpuder til sofaen

Velour har efterhånden været populært i en rum tid, og alt tyder på, at det fortsætter med at være det et godt stykke tid endnu. Hvis du har bare nogenlunde styr på, hvordan en symaskine fungerer, kan du selv sy velourbetræk til dine sofapuder.  Når du vælger velourstoffet, er det en god ide at gå efter mørke nuancer, da de lyse hurtigt kan komme til at se lidt nussede ud. Vælg for eksempel farver som blommefarve, mørkenblå eller en dyb flaskegrøn – de går til de fleste andre farver og passer dermed fint ind i hjemmet.

2018-12-21T08:11:04+00:00