3 tips til det perfekte look

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du vil gerne se tjekket ud, men du mangler lige det sidste til at fuldende dit outfit. Her får du inspiration til de nyeste trends, som vil fuldende dit look.

Med det fedeste, nye outfit, de rette accessories og en lækker frisure kommer du langt. Du har lige været ved frisøren, har taget det nye sæt tøj på, men der mangler stadig noget. Der mangler lige det sidste, prikken over i´et, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Det er vigtigt for mange at fremstå flot, ren og pæn, så man udstråler velvære. Men, det handler  lige så meget også om ens selvbillede, så hvis du lige mangler det sidste til at fuldende dit look, kan du med stor fordel læse med her.

# 1: Den flotte designerbriller

Med et par flotte designerbriller får du det ekstra pift, der skal til for at sætte den efterspurgte prik over i´et. Designerbriller kan det ekstra som en almindelig brille ikke kan. De er god kvalitet, har et flot design og kan fås i mange forskellige lækre materialer. Dermed holder de også i mange år.

Har du brug for briller er det en rigtig god investering, da du får en flot og smart brille til hverdagsbrug. Der findes mange flotte designs, så du vil med sikkerhed kunne finde et par der falder lige i din smag.

# 2: Det elegante ur

Ure har i løbet af de seneste par år blevet en meget populær accessory, både hos mænd og kvinder. Med et elegant ur vil du få et praktisk smykke, som kan fortælle dig hvad klokken er, samtidig med at du vil få den sidste finish på dit look. Hvis budgettet ikke lige er til et Rolex, så kan du finde masser af mere prisvenlige udgaver fra eksempelvis Marc Jacobs

# 3: Den søde hat

En lille fin og sød hat kan gøre rigtig meget for ens outfit og dermed look. En hat kan bæres af kvinder såvel som mænd, til en lang sommerkjole eller til jakkesættet.

 

 

 

2020-03-03T10:42:53+00:00