5 ideer til aktiviteter til en polterabend for kvinder

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis din veninde snart skal giftes, så skal der selvfølgelig arrangeres en polterabend, inden hun for evigt bliver lovet bort og bliver kedelig og gift. Mange får det dog gjort til mere end det egentlig behøver at være. De forventer at det skal være en uforglemmelig aften, der er både sjov, overraskende og en smule pinlig.

Det skal den selvfølgelig i grove træk også være, men langt det meste klarer i helt selv som vennegruppe. Som arrangør af en polterabend kræves det faktisk bare en, at man opsætter nogle sjove og lidt grænseoverskridende rammer for aftenen, som man kan have det sjovt i.

Vær aktiv

En god måde at få nedbragt både fysiske og mentale barrierer er selvfølgelig ved at være aktiv. Dermed ikke just sagt, at man bare skal tage ned i den lokale hal og spille en omgang fodbold.

Du kan dog med fordel arrangere noget dans for pigerne, og i den sammenhæng må det gerne være lidt grænseoverskridende. Det kan være zumba, twerk eller måske endda pole dancing.

Pole dancing er og bliver i hvert fald en favorit til rigtig mange polterabender, fordi det bare er sjovt at se den kommende brud og sine andre vener svinge sig rundt i en pæl med mere eller mindre besvær.

Desuden har det lige præcis den rigtige mængde akavede konnotationer, og så er det selvfølgelig oplagt billedmateriale.

Teambuilding er vejen frem

Teambuilding er selvfølgelig på mange måder også en ekstremt aktiv polterabend. Teambuilding er dog især en genial aktivitet til en polterabend, hvis i kender den kommende brud fra mange forskellige steder. Teambuilding har nemlig til formål at ryste en gruppe sammen, så I kan lære hinanden og jer selv bedre at kende.

Vær kreative sammen

Hvis I og bruden ikke er særligt aktive, kan det også være, at I ville have det sjovere med en kreativ aktivitet. Det kunne for eksempel være glaspustning, som er lige præcis svært nok til at være en spændende og udfordrende aktivitet.

En aften i det gastronomiske hjørne

Et andet kreativt område, som I med fordel kan tage hul på til en polterabend, er selvfølgelig mad og drikke. Så kan de godt være, at det endelige produkt ikke overlever særligt længe, men til gengæld er det enormt lækkers. Bor man i nogle af de lidt større byer, kan du være sikker på, at der bliver tilbudt kurser i alt fra at lave sushi til cocktails.

Hvis I og den kommende brud er lækkersultne, så er det helt oplagt at give jer i kast med den slags.

Slap helt af

Rigtig mange kvinder kan også godt lide at tage en slapper sammen, hvad end det er i forbindelse med et spaophold, en massage eller i saunaen. Hvis de er den slags, I satser på til den kommende polterabend, så kan i forvente en dejligt afslappende aften, hvor der vil være tid til at snakke sammen.

I sidste ende handler det bare om, hvad I helst vil. Det er kun jeres forventninger, der står i vejen for den bedste aften.

2019-10-26T00:00:00+00:00