Aloe Vera: skønhedsproduktet, der står plantet i din vindueskarm

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du har muligvis hørt det før. Den aloe vera du har stående i stuen kan gøre din hud ren og smidig. Måske har du blot set den som en knap så stikkende kaktus, men i årtusinder har mennesker gjort brug af den populære plantes helende kvaliteter. I mange hjem står de blot til pynt, selvom aloe vera nemt kan anvendes til meget andet grundet dens skønhedsgivende egenskaber. Du kan nemt få gavn af aloe veraens ældgamle helbredende evner. Lav en nærmest magisk creme, der er ganske simpel at røre sammen.

Højt indhold af næringsstoffer

Aloe vera er propfyldt med naturlige næringsstoffer. Planten gemmer på en lang række vitaminer eksempelvis vitamin A, C og E, samt flere typer af B-vitaminer. Desuden kan aloe vera give dig et tilskud af mineraler, eftersom den også indeholder jern, kalcium, magnesium og zink. Udover at fungere som vitaminbooster, har planten også helbredende funktioner. Det skyldes bland andet dens rummer et højt indhold af antioxidanter og aminosyrer, hvilke styrker henholdsvis immunforsvaret og fordøjelsen. Overvejer du at anskaffe dig flere aloe vera planter, kan du få råd til dem på hurtigudbetaling.dk.

Lav din egen gel

Der findes mange opskrifter på helseprodukter du nemt selv kan lave af din aloe vera. Du skal blot bruge enkelte nemt anskaffelige ingredienser såsom citronsaft og hvedekimolie for at røre din egen gel. Med omtrent 3 stængler fra planten, 10 ml citronsaft og 10 ml hvedekimolie har du alt, hvad du skal bruge. Ingredienserne røres sammen til en homogen masse. Den færdige gels funktioner er utallige. Den kan fungere som hudrensende creme, helende på rifter og sår, lindrende mod brandsår og generelt fugtgivende hudlotion. Netop grundet dens mange gode egenskaber er aloe vera også populær i kosmetikindustrien. Der findes mange helseprodukter baseret på aloe vera på markedet. Du kan nemt finde pengene til dem på https://hurtigudbetaling.dk/laan-penge-trods-rki/

2019-08-26T09:33:30+00:00