Bliv en bedre studerende med de rette midler

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du tænkt over, om du kan blive endnu bedre i dit studieliv? Om du kunne effektivisere dit arbejde og få mere overskud på samme tid? Det kan bare være meget svært at gøre, når man er studerende. Der er konstant ting, man skal holde styr på. Afleveringer, studiejob og personlige planer. Det er som om, der næsten aldrig er tid til at slappe af og have lidt tid med sig selv. Dog kan du faktisk godt gøre noget ved det. Med den rette tilgang til studielivet, kan du gradvist skabe en god mængde af fritid.

De helt basale redskaber

Nogle gange kan det jo godt være super vanskeligt at få et overblik over undervisningen. Dermed kan det være en god ide at gøre brug af nogle smarte hjælpemidler, som kan forstørre dit overblik. Her er der tale om alt fra notesbøger til en god gammeldags lineal. Hvilke redskaber du køber, er selvfølgelig afhængig af hvilken uddannelse, du har. Men det kan være en super stor fordel at have et penalhus med blyanter og overstregningstuscher, som du kan benytte til at skrive strukturerede noter i en notesbog. Flere studier har bevist, at noteskrivning i hånden er meget mere effektivt end noteskrivning på computeren. På den måde vil du have et godt overblik over hele semesteret i slutningen af semesteret.

Få orden i planerne

Det er jo, som sagt, virkelig svært at have orden i sine planer nogle gange. Men det behøver det jo egentlig ikke at være. Ved at bruge sin kalender kan man nemt få sig et rigtig godt overblik over alt fra vagtplaner til festplaner. Du kan med fordel benytte den kalender, som du har på din smartphone. Du vil hurtigt kunne se, at kalenderen vil gøre dit liv meget nemmere. Det er et rigtig godt skridt tage mod at være en rigtig god og struktureret studerende.

2020-09-09T00:00:00+00:00