Boks dig i form

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selv her i 2019 er der stor forskel på hvilken typer sport mænd og kvinder dyrker, selv om uligheden dog er ved at blive udlignet. Kvindefodbold vokse som aldrig før, takket være flotte danske præstationer. Andre sportsgrene er det stadigt småt med kvinddeltagelsen. Det er f.eks. boksning. Der er ganske få kvinder i Danmark som dyrker sport på højt plan. Men når man så ser på hvor mange der et medlemmer af bokseklubber eller som tilmelder sig boksetræning i fitnesscenter, så er tallet lige pludselig et helt andet. Der er massere af kvinder som hver uge står og bokser løs på sandsække og dyrker bokseTRÆNING og med god grund.

Topform uden blå (alt for mange) mærker.

Selvom man måske ikke har lyst til at slå på andre eller på boksepuder, så er der mange virkelig gode grunde til at boksetræne. Boksetræning er hårdt, alsidigt og så er retorikken i træningslokalerne ofte lidt mere kontant en f.eks. til spinningstimer. Hvis man er til en lidt mere militærisk/”mandlige” (i mangel af bedre ord – sorry girls), så kan det anbefales at prøve boksetræning.
Boksning er meget mere end bideskinder og blå mærker. Man skal være hurtig, opmærksom og let til bens og det kræver at man træner hele kroppen. Ofte så er sjipning, armbøjninger, løb og styretræning en fast del af træningsprogrammet og alene disse øvelser giver en fantastisk smidig og flot krop.

 

Boks derhjemme

Er man ikke lige til den stringente tone eller vil man generelt bare helst træne derhjemme, så er boksetræning også ideelt.

Det kræver kun et par boksehandsker (NB! træningsboksehandsker IKKE den til kamp) og så en bokseboldt, boksepude eller en sandsæk. En boksepude fås billigt og det er blot en lille sandsæk som er nem at hænge op i hjemmet, garagen, eller hvor der nu lige er plads. Der er mange timers god træning i sådanne en sæk og så gør det jo ikke noget at man også kommer af med lidt af de daglige frustrationer.

2019-02-08T12:31:39+00:00