Det er sundt at nyde

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste forbinder sundhed med få kalorier og meget motion. Du har måske selv prøvet dig af med nogle vilde sundhedsidealer, der bare ikke var særligt sjove at efterleve. Der er nemlig det med få kalorier og masser af motion, at det ikke altid er særlig sjovt. Nogle gange har du lyst til fredagsslik eller et stykke af den kage, nogen har haft med på arbejde. Du orker nok heller ikke at løbe fem kilometer hver dag. Sundhed er vigtigt, men det er meget mere end kalorier i munden og kilometer i benene. Det er også nydelse. De to største kilder til nydelse for de fleste mennesker er sex og mad. Nydelse giver dig en mental sundhed og overskud, der smitter af på din generelle sundhed. Så snyd ikke dig selv for gode madoplevelser. Eller sexlegetøj, der giver dig nydelse. En magic wand er et godt eksempel på nydelse. Du kan finde magic wand og meget andet sexlegetøj på mshop.dk.

Hold dig sund i sindet

Når folk tæller kalorier og kilometer handler det om den fysiske sundhed. Men hvis du ikke synes, det er særlig sjovt at leve på diæt, og du aldrig har set det fede i løbeture, kan du stadig holde dig sund. Mental sundhed handler om at give dig selv overskud og mindske din stress. Her er en magic wand ideel, fordi du kan give dig selv nydelse og mental sundhed, når du trænger til det. En

Diæt fratager dig det sjove ved livet

En stram diæt betyder tit, at du ikke kan spise det, du har lyst til. Det kan godt være, at du taber dig, når du følger den slavisk, men du tager måske på i stress og frustrationer. Lækker mad er også en stor kilde til nydelse, og det er altså vigtigt, at du også mærker, hvor dejligt det er at være i live.

2019-11-15T00:00:00+00:00