Det kan du bruge et whiteboard til

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En whiteboard tavle er et af de bedste redskaber når vi taler om planlægning og strukturering af hjemme opgaver eller aftaler. Man kan bruge en whiteboard tavle i så mange forskellige situationer, lige meget hvem du er som person, og hvor mange personer der bor i husstanden. Mange familier har også flere whiteboards hængende, så både forældre og børn kan planlægge, strukturer og huske de ting som de skal. Her får du en hurtig liste over hvad du f.eks. kan bruge en whiteboard tavle til.

Madplan/Indkøbsliste

En af de populæreste formål med et whiteboard hos familier er opstilling af deres ugentlige madplan, hvor man nemt kan se og huske hvad dagens menu står på. Det hjælper også en familie, at kunne planlægge måltiderne på denne måde, da der ikke skal tænkes på nye retter hver eneste dag, og man slipper samtidig for at handle flere dage i streg. Det er også en god idé at skrive sin indkøbsliste løbende, så du ikke glemmer de ting som du skal købe.

Hjemmeopgaver/Lommepenge

Har familien børn som er større nok til at hjælpe til med rengøring, madlavning osv. så er en Whiteboard tavle en rigtig god måde at holde et overblik over, hvad ungerne skal nå at have lavet i løbet af ugen. En måde at gøre det på, kan være at opstille en række opgaver, som giver et X antal kr. eller ipad tid, og så kan børnene selv vælge hvad de vil lave. Du lære på den måde at give dine børn noget ansvar, og samtidig at der er en gulerod for enden at gangen.

Huskeseddel

En lidt mere regulær brug af whiteboard, er at skrive alle de ting ned, som du skal huske, enten i løbet af dagen eller ugen, afhængig af hvor travl du har. Det er rigtig godt at få skrevet alle dine opgaver ned, da man hurtigt kan glemme én eller to i farten.

 

 

 

2019-01-23T13:56:47+00:00