Dette ser kvindelige ledere efter, i stærke kandidater

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvad ser nutidens kvindelige virksomhedsledere efter, når de leder efter stærke kandidater?

Der findes et hav af undersøgelser indenfor dette felt. Alle undersøgelser varierer en smule, men enkelte faktorer går igen i stort set dem alle. 2 af disse ting, vil vi nu præsenterer herunder.

Her skal vi se på, hvad der er identificeret som de bedste træk og færdigheder at se efter i stærke kvindelige job kandidater.

1. Selvtillid

Selvtillid og tro på sig selv er nøglen.

Eksperterne bag en af undersøgelserne udtaler; ”Jeg leder efter kvinder, der tror på sig selv og mener, at de er lige så dygtige og fortjener et job som deres mandlige kolleger”. ”Jeg leder også efter mennesker, der er kreative tænkere, og som er innovative og lidenskabelige omkring virksomhedens mission.”

Det kan være lettere sagt end gjort. Undersøgelser viser en vedvarende forskel mellem kvinder og mænd – selv når kvinder vurderes højere end mænd i kompetencevurderinger. En selvsikker kvinde, der er klar til at påtage sig sin rolle, vil have en positiv indflydelse på andre i branchen og være et aktiv på flere måder, end du måske tror.

2. Modstandsdygtighed

Den anden del omhandler modstandsdygtighed. Behovet for modstandsdygtighed er bestemt ikke begrænset til virksomhedsejere selv. Derudover bemærkes det, at beslutsomhed og støtte er nøgleingredienser for en fantastisk kandidat.

”Uanset hvilket felt du arbejder inden for, kræver det modstandskraft, beslutsomhed og et stærkt supportnetværk,” siger eksperterne om dette område.

Søger du stærke profiler uanset om det er kvindelige eller mandelige, kan det altid anbefales at anvende et rekrutteringsbureau til opgaven.

2019-10-25T10:44:31+00:00