Disse gadgets skal du bruge til din bil

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gadgets til bilen er ikke kun for mænd. Der findes nemlig tusindvis af måder du kan style din bil, så den bliver mega fed. Pep din bil op med en masse smarte gadgets der både kan gøre din tur i bilen mere sikker og nem. Læs med her og find ud af hvilke gadgets og tricks du skal bruge i din bil!

Nem parkering

Det første tip er til alle jer kvinder derude, som har lidt problemer med parkeringen 🙂 Det er mega træls hvis man bor i storbyen, og man altid bliver nødt til, at skal lede boligblok efter boligblok, bare fordi de frie pladser er “for små”. Så er det godt der heldigvis findes en masse smarte gadgets der kan gøre det så meget nemmere for dig. Hvis du vil opnå en nem parkering så få installéret bakkamera og spar besvær. Med et bakkamera kan du i hvert fald begynde at øve dig sikkert, så du kan få noget erfaring, istedet for at springe alle de “små” pladser over hver gang. Derudover kan det også godt betale sig at få købt nogle parkerings sensorer, hvis du stadig ikke er tryg efter bakkameraet. Sensorerne begynder at bippe intenst hver gang du nærmer dig objekter som kan lave skade på din bil.

Sidste smarte tip til parkeringen er at få sig et digitalt parkerings-ur, så slipper du for irriterende bøder, hvis du lige glemmer at sætte p-skiven.

Sæde

Der findes mange måder hvorpå du kan style dit bilsæde, du kan fx købe brugte sæder på DBA, og derefter sætte dem i stand. Du kan også investere i sædevarme, hvis du ofte køre når det er koldt.

Mobil

Der findes meget mobiltilbehør til bilen, men af sikkerhedsmæssige årsager, så vil vi kun promovere dem der får dig til ar bruge den mere sikkert. Fordi man må altså ikke have håndholdt mobil i 2019. Derfor kan det godt betale sig at investere i sikkert mobiludstyr, hvis du er en af dem der ikke kan lade telefonen ligge i bilen. Du kan fx anvende mobilens stemmestyring, og i nogle biler vil der være bluetooth connect med mobiler, så du kan snakke i telefon uden håndholdt, over bilens højtaler.

 

2019-02-06T08:00:01+00:00