Dit køkken/alrum er husets vigtigste rum

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Det er i køkkenet og alrummet, der tilbringes flest timer. Madlavning og bagning kan skabe hygge og glæde i hjemmet. Duften og smagene fylder huset, og alle ser frem til et lækkert måltid eller velsmagende friskbagte boller i familiens skød. Er du typen, der godt kan lide at stå i køkkenet og kreere dejlige retter, så er der helt sikkert nogle familiemedlemmer, der påskønner dig. Når du går i køkkenet og laver mad eller bager, er det vigtigt at have de rigtige råvarer, som du enten kan købe i det lokale supermarked eller i ro og mag bestille på nettet og få bragt ud.

Lige så vigtigt er det at have et godt indrettet køkken med god plads og ikke mindst det rigtige udstyr. Det behøver ikke være det dyreste udstyr, men gå efter god kvalitet og funktionalitet. Overvej også, hvad du gerne vil lave mest af. Laver du meget mad, så er gode kasseroller og pander vigtige. Bager du, er forme og måske en køkkenmaskine en god investering. Til næsten alt skal du bruge nogle gode knive. Om du skal snitte grøntsager, skrælle kartofler og gulerødder eller skære en god steg, så er knivene vigtige.

Skal du have fornyet dine køkkenredskaber?

Der findes rigtig mange firmaer og mærker inden for køkkenredskaber. Du kan med fordel gå på jagt i butikkerne eller på nettet og finde gode tilbud. Skal du have fornyet dine kokkeknive, kan du fx tjekke de mange knive hos PMshop, som sælger kokkeknive inden for forskellige brands som Dick, Kai Shun, Miyabi, Victorinox og Yaxell. Her er knive til alle behov og med en af dem i hånden, kan du være sikker på, at du kan hakke og skære på samme niveau som landets bedste professionelle kokke.

Er du allerede nu i gang med at indrette dit køkken, kan du jo kigge lidt videre på spiseborde og stole til dit køkken eller spisestue. Et af de store valg omkring spiseborde er, om det skal være firkantet eller rundt. Det runde giver gode intime snakke – alle kan se hinanden og tale sammen. Er du en stor familie, er et firkantet bord måske mere funktionelt – et stort et af slagsen, så I rigtigt kan brede jer og samle hele familien og vennerne.

Tæpper, der pryder og forbedrer akustikken

For at mindske dårlig akustik, især hvis du er blandt dem, der har et køkken/alrum, kan et smukt tæppe gøre underværker. Hvad end det er et vægtæppe eller et gulvtæppe, kan det både pryde køkkenet og stuen og samtidig dæmpe lydene i rummet. Et tæppe kan definere dine rum på en unik måde og skabe følelsen af sammenhæng mellem dine møbler og dit interiør.

Du kan vælge mellem forskellige farver, mønstre og former, og med det rette gulvtæppe kan du give din bolig nyt liv og fuldende din indretning. Om du ønsker at skabe ro og balance, kan du finde smukke tæpper hos Ferm LIVING, der passer til lige dit behov og dit hjem. Her finder du både firkantede og runde tæpper i smukke mønstre og forskellige materialer.

2020-02-29T00:00:00+00:00