En sensuel oplevelse

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Man må prøve sig frem

Uanset om du er single eller har kæreste på, så har vi alle vores lyster og mange prøver på at få den mest sensuelle oplevelse, som de kan få undersamleje. Når det er sagt, så må man også sige at, hvis man virkelig vil have den mest sensuelle følelse, som over hoved muligt, bliver man nød til at prøve sig frem. Vi er alle forskellige og der skal derfor også forskellige ting til at få os til at have det godt og få et godt sexliv. Men før at man i sandheden kan finde ud af hvad man er til, skal man også prøve de ting, som man måske ikke lige tror passer en.

Sikkerhed først nydelse bagefter

Det vigtige når man går på opdagelse, er at sikkerheden bør være at fortrække. Hvis det ikke er sikkert, kan det muligvis blive ubehageligt og så er det jo ikke hver at bruge tid på. Vil du selv eller sammen med din partner prøve sexlegetøj eller oralsex, så skal du eller I huske at bruge glidecreme til dette. Det er især vigtigt ved oralsex, at dette gøres med forsigtighed og med brug af glidecreme. Man skal have respekt for hvad man gør, det er jo trods alt ikke helt naturligt og derfor bør man også gøre sit, for at passe på.

En gnidningsfri oplevelse

Glidecremen giver, som du nok ved, en mere gnidningsfri oplevelse og der vil derfor ikke være evt. ubehageligheder eller smerter. Det gør at det hele gilder meget lettere. Glidecremen kan også bruges til at lave sensuelle berøringer med, for at skabe en stemning og et forspil før sex. Det kan godt være en fordel i starten, før det hele gør i gang. Men ellers, hvis sikkerheden er i orden, så er det okay at eksperimenter med forskellige ting.

2019-04-08T10:53:38+00:00