Er du klar til gallamiddag?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Event Republic er et eventbureau i København, som afholder diverse events såsom gallamiddage, firmafester, julefrokoster osv. Er du heldig, at din arbejdsplads eller andre har inviteret dig til gallamiddag? Selvom du måske glæder dig, så kan det også være en smule angstprovokerende, hvis man gerne vil have at det hele spiller sådan en aften.

Hvad skal du have på?

Når du skal til gallamiddag skal du selvfølgelig have en gallakjole på. Det betyder en lang flot kjole. Man kan købe flotte gallakjoler forskellige steder alt efter hvad ens budget er. Så du kan sagtens finde noget, som passer til dig. Du vil selvfølgelig gerne finde en kjole, som er rigtig flot, men det er vigtigt, at du også finder en, som du føler dig godt tilpas i. Der er ikke noget værre end at skulle føle, at man bliver nødt til at trække maven ind hele aftenen.

Dine sko

Til en gallamiddag er det oplagt at tage et par høje stiletter på. Det går også altid godt sammen med en lang gallakjole. Hvis det er meningen, at gallamiddagen bliver til en fest senere på aftenen, kan du eventuelt tage et par ekstra sko med, som har en knap så høj hæl, så du kan danse hele natten. Hvis du slet ikke kan eller vil gå i stiletter, så er det med at finde nogle flotte sandaler eller ballerina. Hvis du gør dette, så er du også klar til at danse hele natten, hvis det ender med det.

Din make-up

Til en gallamiddag må du gerne give den ekstra gas med din make-up. Det er her en god idé at bruge produkter, som du ved holder hele aftenen, så du ikke behøver at rette op på den hele tiden. Det vigtigste er, at du bruger en primer. Både under din foundation og under din øjenskygge. På den måde sikrer du dig, at der er det bedste grundlag for din make-up.

2019-02-06T10:24:31+00:00