Er du træt af at barbere dig hele tiden?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan blive trættende for mange, at man flere gang om ugen skal finde barberbladet frem. Særligt hvis man har mørkt hår som vokser steder, som man ikke altid ønsker, at det skal. Det kan være tidskrævende og en usikkerhed for mange mennesker. Det gælder både mænd og kvinder i mange aldre som hver uge kæmper med det. Der findes dog andre løsninger.

Bliv vokset 

En klassisk løsning, som man nok har hørt om før, er at vokse. De kan virke meget skræmmende, da man har hørt historier om hvor smertefuldt det kan være for nogen. Man skal dog ikke lade sig skræmme af dens slags historier. Der er mange ting som kan være en faktor i den forbindelse.

Det er meget individuelt, og det afhænger naturligvis også af, hvor på kroppen man bliver vokset. Der er visse områder på kroppen som er mere følsomme end andre, og huden og hårsækkene vil derfor også være mere følsom, når hårene skal fjernes.

Man kan dog fjerne en del hår, så man ikke skal barbere sig i et par uger efterfølgende. Man får derfor et pusterum, hvor man ikke skal tænke på uønsket behåring. Det kræver dog også, at man lader hårene vokse ud til en bestemt længde, før man kan vokse det korrekt.

Man kan selv vokse ens krop, men man kan også få en behandling hos en professionel. Hos en professionel er man sikker på, at man opnår det bedste resultat. Desuden arbejder de med det hver dag, så man er sikker på, at de vil forsøge at få dig igennem det, så smertefri som muligt.

Permanent hårfjerning

Hvis man ikke er til voksning, så kan man også få en permanent hårfjerning. Det gør man ved gentagende professionelle behandlinger som fjerner hårene med en laser. Det vil ofte kræve 5-7 behandlinger før alle hårsækkende er fjernet i det ønskede område. Det kan både være hår i armhulen, bikinilinjen eller på ryggen.

Det er en mere tidskrævende løsning, men den vil også sikre, at man fremadrettet er fri fra uønsket hårvækst i visse områder. Det kan fjerne en masse usikkerhed hos både kvinder og mænd, når sommer kommer og man igen skal i badetøjet.

Det er naturligvis heller ikke en helt billig løsning, men man skal samtidig heller ikke tænke mere over noget som før var en usikkerhed eller et problem.

2021-03-03T09:51:33+00:00