Forbered dig til dit barns ankomst

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er der noget mere stolt moment i en kvindes liv, end når hun får lov at bringe et barn ind i denne verden? Det er et øjeblik og en forandring i dit liv, som du formentlig har været spændt på og glædet dig til i evigheder. Derfor vil du nok også gerne være så forberedt som muligt.

Sutter

For at være forberedt på, som indehaver af morrollen, at give barnet den bedste start på livet, er der nogle ting, man helst skal have hjemme, før barnets ankomst. Bl.a. er et solidt lager af sutter, fx købt fra luxkidz, nyttigt at have liggende til hjemkomsten. Sutter bruges i de første to-tre år af barnets liv, så de spiller en større rolle end som så. Næsten enhver sut kan bruges, men dit barn vil sandsynligvis elske, hvis sutterne har nogle motiver eller spændende farver på sig. Det sundeste er desuden, hvis suttens suttestykke er produceret af noget naturligt, fx naturgummi, da det ikke vil være potentielt giftigt for barnet.

Sparkedragter i massevis

En bunke sparkedragter kan heller aldrig blive for lille. Man aner ikke, hvor mange sparkedragter, der vil blive ødelagt eller forsvinde, så at have en masse liggende er klart en fordel. Da kan du også vælge en masse forskellige med mønstre, farver osv. Du behøver ikke skære fra i første omgang, for du ender med høj sandsynlighed med at købe dem alle i sidste ende.

Bevar solens varme på de hyggelige fotografier

Sommerhatte er det perfekte tilbehør til en tur på stranden. De beskytter din søn eller datter mod solens stråling, og det ser altså også både nuttet og smart ud. I vil sammen kunne tage mange minderige billeder i sandet ved vandet, hvor barnet bærer en solhat i varmen. Skønne minder kan man aldrig få for mange af.

2021-04-06T09:04:56+00:00