Forkæl jer selv med den ultimative tøsetur

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trænger du og veninderne til en pause fra hverdagens stress og jag? Træk stikket og tag et smut til skønne Italien. Her kan I nemlig forkæle jer selv med den ultimative tøsetur, som I sent vil glemme.

På shopping i Firenze

Den ultimative tøsetur indebærer naturligvis en god gang shopping, og hvorfor ikke gøre det i Toscanas hovedstad, Firenze? Tag turen langs Firenzes to største shoppinggader, hvor I kan finde alle de kendte italienske mærkevarer fra for eksempel Valentino og Versache. Firenze byder desuden på smukke seværdigheder og et væld af butikker, der sælger antikviteter, kunst og andre unikke produkter. Med andre ord er det en god ide ikke at fylde kufferten helt hjemmefra – mon ikke I falder over en ting eller ti, som I gerne vil have med hjem?

Ren afslapning i idylliske omgivelser

Selvom der er shopping på programmet, skal der også være tid til at slappe af. Når I lejer jeres egen ferielejlighed i Toscana-området, er der rig mulighed for at slappe af og lade op. Her kan I flade ud og nyde tiden med hinanden. Der er næsten ikke noget bedre end en tøseaften på terrassen, hvor der bliver snakket om alt og ingenting. I kan også udforske lokalområdet, som byder på italiensk bondekultur, olivenmarker, vingårde og mange flere spændende oplevelser.

Forkæl smagsløgene med italienske delikatesser

Når I rejser til Italien, får i mulighed for at smage på en masse traditionelle italienske retter. Pizza med sprød bund, cremede pastaretter og lasagne som kun italienerne kan lave den. Det er bare få blandt mange retter, I bare skal smage. Til den lækre mad hører selvfølgelig et skønt glas italiensk vin til. Toscana-området byder blandt andet på Chianti Classico, Brunello, og Rosso di Montalcino. Med andre ord er der rig mulighed for at forkæle smagsløgene, når I tager på tøsetur til Italien.

2018-11-21T12:39:23+00:00