Frisk din bolig op

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvordan du frisker rummet op

Er det for længe siden at der er sket noget i din bolig og synes du at den godt kunne bruge en lille make over, så kan maling og tapet gøre det. Du er måske ved at være træt af den kedelige og meget lyse farve hvid, som så mange danskere har i deres hjem. Vores hjem er typisk meget lyst og meget hvidt hvilket også er fint, men det kan somme tider godt blive for meget hvidt. Rummet bliver lysere, men det bliver også mere koldt og fladt. Det kan hurtigt blive kedeligt og faktisk også lidt livsløst. Den gode nyhed er dog at du ikke nødvendigvis behøves at investere i nye dyre møbler. Det kan også være en mere enkelt ting som nye lamper. De behøver ikke koste mere end et par tusinde, men kan give en stue et helt nyt liv. Prøv eksempelvis et par af de lækre pendellamper fra Caravaggio.

Ændr rummet på en simpel måde

Du kan også gøre det med lidt maling eller tapet. Når det kommer til farver i boligen, så kan de fleste godt blive lidt skræmte. Hvis man maler hele boligen eller et enkelt rum i en anden farve, så bliver det for mørk. Det er hvad der skræmmer os alle sammen. Men nøglen her er at lade hver med at male eller tapetsere det hele. En god måde at ændre rummets atmosfærer på er ved at finde en farve eller et tapet, som passer eller komplementere dine møbler i hjemmet. Hvorfor spøger du så, fordi ved at have farver som passer til dine møbler, vil du kunne skabe mere dybde i dit rum.

Kreativitet

For at undgå at hele rummet bliver mørkt eller ensfarvet, så nøjs med at mal eller tapetser, der hvor der står møbler. F.eks. mal på vægen bag et møbel, dette vil ikke kun give en anden atmosfærer det vil også give et mere moderne og kreativt look, uden at hele rummet bliver i samme farve og kedeligt.

Når det gælder valg af maling eller tapeter, kan du finde mange forskellige farver, mønstre og stilarter på denne side. Så kan du komme godt i gang med at friske dit rum lidt op. Sværere behøves det ikke at være.

2018-11-01T13:53:07+00:00