Gør hjemmet fantastisk farverigt

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange har i deres designfase af boligen sat fokus på det rene, kliniske look, der kun består af nuancerne sort og hvid som kontraster. Dette giver et hypermoderne look, men hvis boligen kun består af disse kontraster, bliver det hurtigt ensformigt og sjælløst. Ligesom livet, så kræver boligen også lidt farve og lys for at skabe glæde og godt humør. Farver er med til at lyse både boligens miljø og dit humør op. Det behøver ikke engang at blive et farveladeland med pangfarver på hver eneste væg og møbel, men blot nogle få farverige aspekter i boligen kan være med til at give boligen en ny side. Vi vil her give nogle eksempler på farverige justeringer, du kan lave i boligen.

De små, farverige forskelligheder

Når du begynder at eksperimentere med farverne i boligen, kan det være en god idé at lægge en plan inden, du begynder. Få styr på, hvilke dele, der skal tillægges farver, og hvilke farver, der skal tillægges. På den måde undgår du at ende med en bolig fyldt med farver, der på ingen måde passer sammen eller er alt for overrumplende. Her er nogle idéer til farveeksperimenter:

  • Hvis du mangler møbler, kan du anskaffe møbler i særlige farver eller selv farve dem efterfølgende. Det kan være en fordel at købe et nyt møbel, du synes vil se perfekt ud i en bestemt farve. Du kan finde møbler til selvmaling her.

  • Hvis du har en skammel (eller flere) til at stå, så er de gode kandidater til en omgang maling. Den nye farve kan gøre skamlen mere iøjefaldende, men stadig diskret pga. størrelsen.

  • Tildel farver til forskellige møblers ben – det giver dynamik i hele rummet.

  • Lad dine nipsting og udsmykninger være farvestrålende.

  • Krukker til f.eks. planter gør sig også godt i strålende farver.

  • Du kan også have kontrastende pangfarver blandt væggene.

2019-08-12T00:00:00+00:00