Gør kvindeaften til mandeaften

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Synes du også, der er alt for mange “retningslinjer” for, hvad kvinder skal lave, når de er sammen? Helt stereotypt tænker man måske, at en kvindeaften indebærer neglelakering, ansigtsmasker og tøsefilm – men hvad siger du til at gøre tingene lidt anderledes?

Vi kommer her med til række forslag til, hvordan du kan holde en lidt utraditionel kvindeaften for dine veninder – de vil sikkert også synes, det er sjovt! Så find din maskuline side frem, og læs med her!

Byt cocktails ud med øl

Der er nok ikke mange mænd, der holder hyggeaften med drengene, uden at der serveres øl! Men ved I hvad? Øl behøves ikke at være ekskluderet til mændene! Tag I bare for jer af drikken!

Skift Sex & the City ud med fodbold

Der er nok mange mænd, der vælger at se fodbold, når der rigtig skal hygges (og der er en vigtig kamp – men er det ikke som om, der altid er fodbold i TV’et? Sådan kan det i hvert fald føles).

Hvis I ikke går synderligt op i fodbold, kan I altid vælge at oddse, så det bliver lidt mere spændende at følge med i. Find fx en bookmaker bonus oversigt, så I får mest muligt ud af det.

Læg neglelakken til side – og æd en burger

Lad os fortsætte med at være helt stereotype og foreslå, at I skifter neglelakken ud med en ekstra stor burger! I synes måske også, det kan være træls at fortære en hel burger foran sin kæreste, men så er det heldigt, at ens veninder er ligeglade med, hvor ulækker man ser ud, mens man gør det!

Actionfilm

Noget der virkelig kan sætte fut i testosteron hos mænd, er en vild actionfilm. Det gode er også, at hvis I ikke synes, det er vildt fedt, så kan I altid kigge på letpåklædte, muskuløse og lækre mænd, der render rundt.

En række bud på gode mandefilm kunne være: Predator, Die Hard, The Godfather, Rambo, Fight Club (Brad Pitt!) eller lignende.

Det kan være at I, efter aftenen er slut, finder ud af, at jeres mænd slet ikke er så fjollede, som I har gået og troet.

2020-03-15T00:00:00+00:00