Guide: Få inspiration til at afholde en skøn damemiddag for dine veninder

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom man bliver ældre og får travlt, er det stadig en fornøjelse at ses med sine veninder. Det kræver nogle gange lidt mere planlægning, for at man kan sætte tid af til det, men når det først bliver arrangeret, er det det hele værd. Går du og planlægger at invitere dine gode veninder til en middag, og mangler du lidt inspiration til, hvordan du bedst afholder den? Så læs med her.

Alt, du skal bruge til middagen

Når du skal afholde en middag, er det vigtigt, at du har alt det nødvendige service til dig og dine gæster. Søger du inspiration til, hvilket stel og service, du skal investere i? Online finder du et stort udvalg af både glas, tallerkener, duge og meget mere. Du kan blandt andet vælge rødvinsglas fra Luigi Bormioli eller Lyngby glas.

Styr på baren

Udover en god middag er det lækkert, hvis du sørger for cocktails og andre drikkevarer. Hvis du er særligt gennemført, kan du investere i forskelligt udstyr, der giver en rigtig baroplevelse. Det kan for eksempel være at købe et barsæt fra Funktion, en barvogn, isspand og andet godt til mixestationen.

Du kan finde et hav af gode opskrifter på cocktails online, så du er forberedt på, hvad du skal lave til dig og dine veninder.

God underholdning

Til en damemiddag vil der helt sikkert blive snakket amok i flere timer – ikke desto mindre kan det stadig være herligt med sjove indslag i form af aktiviteter. Du kan for eksempel forberede nogle samtalekort, så I får startet nogle andre samtaler, end dem I plejer. Det kan også være, at I vil quizze om hinanden; og måske lære noget nyt?

Hvis du investerer i nogle gode plaids, for eksempel fra Södahl, og andet varmt, er der endda mulighed for, at I kan sidde ude på terrassen.

2023-10-23T00:00:00+00:00

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.