Her er opskriften på den perfekte selvforkælelsesaften

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hverdagen kan til tider være ret stressende og overvældende. Det har for mange været ingen undtagelse i det forrige år. Grundet dette er det ekstra vigtigt at passe og pleje om sig selv. Mennesket er utrolig fleksibelt i sin tilvendelse, men alle kan ikke være Wonder Woman. Husk derfor også at tage tid i kalenderen til dig selv. Det kan eksempelvis være en aften alene med ren hygge.

Lad lækker mad

Kvinden er særlig god til at forkæle sig selv med enten nyt tøj, blomster eller beauty-produkter. Det er dog også blandt nogle af disse emner, der ligger en lækker opskrift til en skøn aften. Aftenen kan være i eget selskab eller med en veninde samt to.

Punkt nummer et er selvfølgelig at tage tiden. Herefter handler det om at finde alt grejet frem til en ren afslapningsaften. Denne aften skal byde på ro, selvforkælelse af krop og sind samt en masse grin.

Punkt nummer to er derfor at købe ind til din yndlingsret samt snuppe et bakke is med fra frysedisken. Kan du ikke finde én yndlingsret, kan du eventuelt købe noget, du aldrig har smagt før, men altid har villet prøvet – måske har børnene eller manden bare ikke lige været så overbevist. Nu har du endelig tiden for dig selv til at lave lige præcis det, DU har lyst til.

Når du når til punkt nummer tre, skal du finde en eller et par film, som du både kan grine og græde til. Husk på at valget er dit, og du kan derfor vælge den mest romantiske film, du har lyst til at se, selvom den ser helt åndssvag ud.

Gør dig selv lækker

Herefter er du nået til punkt nummer fire, der hedder selvforkælelse. Det er her den skønne rolige aften rigtig sparker ind. Efter du har spist din lækre mad, er det blevet tid til at indfri isen i sofaen og trykke play på TV’et. Du skal da også lige nå at lægge en ansigtsmaske inden, der kan tørre under filmen samt en hårkur eller hårolie. Der er ligeledes masser af tid til at få lagt den nye neglelak, du har købt for 3 måneder siden, men aldrig har ”haft tid til at bruge”.

Har du valgt et par gode film, kan du endda nå en ny ansigtsmaske, inden hver film starter. Så er der officielt dømt ren hygge og ægte selvforkælelse til både krop og sind.

2021-02-03T08:46:46+00:00