Hold fredagsbar i pandemitider – få cocktaildispenser leveret til døren

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Fredagsbaren på jobbet har ikke så gode vilkår her under en verdensomspændende pandemi, så leder du efter en mulighed for at snuppe en cocktail, skal du søge alternative løsninger. Her lyder et godt tilbud at få en cocktaildispenser sat op i hjemmet, hvis hvor en færdigblandet cocktails lækre smagsprofil kan få lov at gå selskabet rundt. Dette kan lade sig gøre bl.a. ved at leje dispenser og købe cocktails på justserveit.dk, der sidder inde med et stort smagsudvalg.

Overflødiggør bartenderen med en dispenser

Ved at leje en eller flere dispensere til at fylde cocktailglas fra, overflødiggør du bartenderen, så er anledningen en større fest, fører det at leje dispenser to fordele med sig. For det første sparer du penge på at have en person til diske drinks ud, og for det andet betyder det at vinke farvel til bartenderen, at det bliver lettere at overholde evt. lovkrav til forsamlingers størrelse.

Hold virtuel fredagsbar med cocktails fra justserveit.dk

Når du lejer glasdispenser med cocktails fra justserveit.dk, kan du evt. drage fordel af deres tilbud på løsninger inden for virtuel fredagsbar. Her har du nemlig en løsning til at samle alle medarbejderne, der ugen igennem har ydet deres indsats hjemmefra. Her får du nemlig en flaske sendt hjem til hver medarbejder, og efter fyraften kan I så holde videokonference, mens I fylder godt op i jeres glas med en lækker cocktail. For at imødekomme hele staben kan du vælge mellem vidt forskellige ting som fx rom- og vodkabaserede samt alkoholfrie drinks.

Hold de sprutrelaterede sociale sammenkomster

Vent ikke til den fjerne fremtid med at holde de sociale sammenkomster, hvor sprut er involveret. Med drinks leveret lige til døren enten på flaske- eller dispenserform kan du nemlig stable en interimistisk fredagsbar på benene, hvor alle har det hyggeligt – og iagttager regler.

2020-12-25T00:00:00+00:00