Hop jer i form

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hverdagen er ofte travl. Jobbet skal passes, børnene hentes og bringes og aftensmaden skal laves. Samtidig skal der også helst være tid tilovers til hygge med familien. Det betyder desværre, at mange ikke har overskud til prioritere egne interesser og eget velvære og for eksempel ikke får dyrket nok motion. Heldigvis udelukker det ene ikke det andet, I kan nemlig let kombinere familietid og motion med en havetrompolin.

Motion er vigtig

Motion er afgørende for at opretholde både psykisk og fysisk sundhed og velvære. Derfor er det vigtigt, at man som forælder sørger for, at børnene får dyrket den times motion, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, at de gør hver dag. Men det er lige så essentiel, at vi voksne også selv dyrker motion en halv time om dagen. For det første forebygger motion en række livsstilsygdomme og holder os sunde og stærke på trods af, at kroppen langsomt ældes. For det andet er det vigtigt at være et godt forbillede for sine børn, som jo spejler sig en hel del i sine forældres holdninger og vaner. Derfor kan man som forælder med fordel opfordre børnene til at bevæge sig og også selv tage del i lege og aktiviteter.

Familietid på havetrampolinen

En rigtig god måde at kombinere familietid og motion er på en trampolin i haven. At hoppe på trampolin forbrænder en del flere kalorier, end mange tror, og derfor er aktiviteten på mange måder fitness i forklædning. Balance- og koordinationsevne trænes og dermed styrkes muskulaturen, ligesom kropsholdningen ofte forbedres. Ud over motion, giver trampolinen mange underholdende timer for hele familien – store som små – og I får alle en god portion frisk luft. Det er derfor ikke så underligt, at trampoliner er blevet så populære over de sidste par år og nu er at finde i mange danske haver. Hvis I gerne vil have en i jeres, kan finde det store udvalg af havetrampoliner her.

2018-08-21T07:56:12+00:00