Hvad er trendy lige nu?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Grundet verdens nuværende situation, er det ikke super nemt at finde ud af, hvad tøj, der moderne. Men når man endelig kommer ud, vil man jo gerne se så godt ud som muligt. Bare rolig, der findes stadig trends, og du kan garanteret følge dem med det tøj, du allerede har i dit skab.

Simple outfits

Det, der er mest populært lige nu, er faktisk forholdsvis simple outfits. Det vil sige outfits, som består primært af én farve eller forskellige nuancer i den farve. Det kan for eksempel være et outfit i helt sort eller forskellige toner af beige. Især sort og beige er populært, men neutrale farver er generelt in. Hvis du er en helt almindelig dansker, har du garanteret et væld af sort tøj i dit skab, så du nemt kan følge trenden.

Vilde accessoires

Du synes måske, at det lyder som en kedelig trend. Men det handler ikke kun om tøjet. Outfittet bliver stylet med fede accessoires, der tager det op på et nyt niveau. Det kan være store, flotte guld øreringe, det kan være en farverig taske, det kan være et unikt bælte eller et stort spænde. Det er med til at give tøjet noget spice, så det ikke bliver for kedeligt. Tilbehøret bruges som blikfang, og det er også med til at gøre outfittet personligt. Kort sagt kan enhver person være med på denne trend.

Gode looks

Hvad er ellers et par fif, som du kan bruge? Som man har forventet, er højtaljede bukser stadig det, der er mest populært. Dog er skinny jeans ved at miste gejsten, især blandt de helt unge. Busker med brede ben er steget meget i popularitet, og de behøver ikke at være blå eller sorte eller overhovedet af denimstof. Generelt er komfort blevet mere populært, og man kan finde en online subkultur for stort set hvilken som helst tøjstil. Elementer fra både 90’erne, 80’erne, 70’erne og 60’erne er oppe igen, så du kan altid se tilbage på de årtier som inspiration.

Den fede stil

I sidste ende skal du huske, at du kun skal gå i det tøj, som du har lyst til at gå i. Du skal ikke gå i en bestemt type tøj, fordi andre synes, det er trendy; du skal gå i det, hvis du selv synes det er flot, og tage trenden med som en bonus. Hav det sjovt med mode; alle mennesker går jo i tøj, så du kan lige så godt gøre det på dine egne præmisser.

 

2021-03-03T14:01:05+00:00