Hvad mangler du i dit køkken?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er nogle ting, som virkelig bare er must haves i et køkken, når du skal lave mad. Det handler om at gøre det så nemt som muligt for dig. Mangler du nogle af de ting, som er must haves? Og ved du hvordan du får det maksimale ud af dem?

Mikroovn

En mikroovn er uundværlig. Først og fremmest kan den lave popcorn på ingen tid. Dernæst kan den varme mad lynhurtigt. Hvis du har nogle rester, så kan du altså nemt bruge mikroovnen til at varme maden og sparer på den måde både tid og opvask, når du slipper for at finde gryderne frem. Derudover er mikroovnen også ideel til at gøre madlavningstiden på andre fødevarer hurtigere. Du kan eksempelvis komme din bagekartoffel i mikroovnen inden du kommer den i ovnen. Så skal bagekartoflen nemlig ikke have ligeså lang tid i ovnen. Husk blot at lav nogle huller i kartoflen først. Har du ikke en mikroovn? Så kan du købe en her.

Elkedel

En elkedel er også et must have i dit køkken. Du kan selvfølgelig bruge din elkedel til at koge vand til kaffe, the eller lignende, men derudover er den også smart, hvis du skal skolde din grønsager. Så kan du lynhurtigt få kogende vand, som du så kan hælde over dine grønsager.

Eddike

Ja, nu tænker du nok eddike? Men ja, eddike. Eddike kan bruges i madvarer, men kan også bruges til rengøring. Hvis du ofte koger æg, pasta eller lignende, så bør du også have eddike stående i dit køkken. Dine gryder får nemlig mange kalkpletter, når du koger mad i dem. Du kan enten stå og skrubbe med en svamp for at få pletterne væk, men du kan også vælge lige at lade gryden stå med eddike i 2 min. Så er pletterne nemlig væk af sig selv.

 

2019-01-29T13:14:28+00:00