Investér i dig selv og skab balance med kropsterapi

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Føler du dig plaget af spændinger, smerter eller uro i kroppen? Det kan også være, at du bare har lyst til at forkæle dig selv med en spa-dag fyldt med ren og skær afslapning. I den travle hverdag kan vi let glemme os selv, og det er netop derfor, det er så vigtigt, at vi husker at investere i os selv fra tid til anden. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af kropsterapi hos body all mind, latter og en god nattesøvn.

Kropsterapi – hvad gør det?

Hvis du føler dig ude af balance, så kan du have gavn af kropsterapi. Ved kropsterapi arbejder man både med det mentale, det psykiske og det fysiske. Der er altså fokus på kroppen som helhed, når der skal skabes balance mellem krop og sjæl. Lyder det som noget for dig? Du kan se meget mere om, hvad kropsterapi kan gøre for dig lige her: www.bodyallmind.com.

Gør mere af det, der gør dig glad

Latter er den bedste form for medicin. Det har du nok hørt før, og der er faktisk noget om snakken. Når vi griner eller motionerer, så udskiller vores hjerne et lykkehormon, kaldet endorfiner. Det er derfor, at mange foretrækker en løbetur, hvis tankerne hober sig op. Tilbring tid med familien, gå en tur langs vandet eller tag en tur i biografen – hvad end der gør dig glad, det skal du gøre mere af.

En god nattesøvn giver dig fornyet energi

Hvis din krop er ude af balance, så er en god nats søvn essentielt, hvis du ønsker at få kroppen tilbage i ligevægt. Det kan godt betale sig at investere i en god seng, så kvaliteten af din nattesøvn øges. Når du sover godt, så vil du også bemærke, at du får mere energi og overskud på arbejdspladsen såvel som derhjemme.

2020-10-13T11:22:06+00:00