Kan du ikke komme afsted til træning? Sådan finder du motivationen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har svært ved at finde motivationen til at tage ned og træne, er du ikke alene om det. Selvom du har et brændende ønske om at komme afsted, så du kan holde dig i gang, kan det alligevel være svært at finde motivationen til det.

Her får du nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig til at finde gejsten til træning igen.

Giv dig selv noget smart træningstøj

Der er intet motiverende ved at træne i noget gammelt træningstøj, som du ikke føler dig helt komfortabel i. Når du skal ned og træne, skal du have noget tøj på, du føler dig smart og sporty i. Hvis du har det godt i det tøj, du har på, bliver du automatisk mere motiveret til at træne.

Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste at investere i noget smart træningstøj, som du har det godt i. Du må gerne føle dig lækker, når du skal træne.

Du kan finde rigtig mange fede træningsbukser, shorts og bluser. Derudover kan du finde en smart sweatshirt, som du kan smide ud over, når du skal til og fra træning.

Find dig en træningsmakker

Hvis du er alene om at skulle afsted, er du også alene til at hanke op i dig selv. Der er mange fordele ved at have en træningsmakker. Hvis du træner sammen med en anden, er der en anden til at motivere dig til at komme afsted. Du føler dig mere ”tvunget” til at komme afsted, når en anden regner med dig på den måde.

Desuden er der noget hyggeligt over at træne sammen med en anden. Det føles ikke på samme måde som en sur pligt. Du kan træne sammen med din mor, veninde, faster, søster eller kollega. Det vigtigste er, at du og din træningsmakker kan lide nogenlunde samme type træning.

2020-11-30T00:00:00+00:00