Kender I det? | Gæsteindlæg

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gæsteindlæg fra en ivrig læser

Kender I det, hvor man bliver beskyldt for at være den i parforholdet, der altid laver fejl eller altid glemmer ting. Min mand glemmer med garanti langt flere ting, end jeg gør, og derfor irriterer det mig, at han gang på gang klandrer mig for at begå fejl, som vi begge ved ikke er sande. Det er omvendt ham, der har begået latterlige fejl såsom at huske hans nøgler, når han smækker hoveddøren. Derfor havde vi brug for at ringe efter den lokale låsesmed i Valby, hvilket gjorde relativt ondt på vores budgetkonto og gjorde, at vi ikke kunne tage på det weekendophold, som vi ellers havde planlagt i længere tid.

Og lige for at høre historien færdig med den føromtalte låsesmed, så var det egentlig en ganske fin oplevelse, hvor han kom ret hurtigt, efter vi ringede. Derfor behøvede vi ikke stå i flere timer og diskutere hvem af os, der havde glemt nøglerne, og hvem der ikke havde. Selvom jeg ved, at han også ved, jeg havde ret. Jeg prøver ikke at lyde dømmende eller noget, men jeg håber, at jeg ikke er alene med denne følelse, når jeg taler med min mand – eller når I taler med jeres mænd eller kærester, ikke min mand 🙂

Jeg håber ikke, at jeg skaber mig en masse uvenner med min indlæg, og jeg håber ikke, at jeg forårsager en masse små skænderier i de danske hjem rundt omkring. Jeg havde bare brug for at komme af med den lidt dårlige smag i munden efter mit eget skænderi. Når alt kommer til alt, endte hele miseren jo egentlig meget godt med ham låsesmeden fra Valby. Jeg håber, at nogle af jer også kan bruge en låsesmed engang. Om ikke andet er der et link til firmaet lige her.

2020-04-27T11:01:53+00:00