Kerastase – luksuriøst hårpleje til alle hårtyper

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mangler du nogle nye hårprodukter til at frembringe dit lækre og sunde hår? Leder du efter noget, som er effektivt mod fedtet og tørt hår? Så bør du tage et kig på det store udvalg af produkter fra Kerastase. Udvalget spænder bredt, og du finder alt fra shampoo til hårkur og olier.

Kerastase er anerkendt i hele verden, og grunden til dette er, den banebrydende teknologi og nyeste forskning, som alle produkterne indeholder. Dette er også grunden til, at mange professionelle frisører i hele verden anvender disse produkter. Mærket er konstant under udvikling, og der tænkes altid innovativt, når det kommer til dufte, konsistenser og unikke formler. Produkterne fra Kerastase får dog ikke blot dit hår til at dufte godt – de ændrer også dit hårs struktur og skaber holdbare forandringer for dit hår.

Ønsker du at prøve kræfter med disse produkter, så finder du her et stort udvalg af Kerastase.

Giv dit hår nyt liv med produkter fra Kerastase

Hårprodukterne fra Kerastase er nogle af de bedste på markedet, og du har muligheden for at få yderst professionelle produkter med hjem til badeværelseshylden. Kerastase kan imødekomme ethvert behov og enhver problematik, du måtte opleve med dit hår. Det er total selvforkælelse at anvende de lækre produkter fra det franske luksusmærke, og følelsen af wellness er ikke langt væk med en Kerastase hårkur, Kerastase skælshampoo eller Kerastase serum.

Ønsker du tættere og fyldigere hår? Så har Kerastase udviklet Densifique serien. Densifique hårkuren er til dig, der mangler både fylde og substans. Hårkuren forkorter hårstamcellernes hvilefase og sætter dermed en ny livscyklus hurtigere i gang. Efter 3 måneder vil du have fået op til 1700 nye hår, og dit hår vil fremstå meget tykkere. Serien indeholder også shampoo og en skum, som alle er med til at give volumen.

Mangler du noget til skadet og svækket hår? Så har Kerastase Resistance lige det, du leder efter. Denne serie er nemlig velegnet til skadet og kemisk behandlet hår, som har behov for at få genopbygget sin styrke. Serien har også en række af produkter, men fælles for dem er, at de virker genopbyggende på håret, hvilket gør dit hår mere solidt. Derudover indeholder de også varmebeskyttende ingredienser. Så hvis dit hår trænger til nyt liv, så er Kerastase lige noget for dig.

2020-10-28T00:00:00+00:00