Konsekvenser hvis du skipper VVSeren

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Bor du f.eks. til leje, både hos privat eller hos et boligselskab, så er du ansvarlig for hvis du f.eks installere en vaske eller opvaskemaskine at den er installeret korrekt.
Det er helt lovligt selv at opstille og tilslutte vaskemaskiner og opvaskemaskiner, man skal bare være klar over at hvis der er en fejl i installationen og der så sker en vandskade på boligen, så hæfter man selv for skaderne, hvor hvis man derimod har haft en VVSer til at montere og installere, så står du ikke med skylden, så det enten VVSeren, hvis det er ham der har lavet en fejl, eller boligselskabet eller udlejer, hvis det er en fejl på maskinen. 

Slip for det hårde arbejde 

Slip for det hårde arbejde, eller det at skulle bede din mand, kæreste eller venner om at hjælpe dig med at få monteret og installeret hårde hvidevare, da det ofte kræver mange kræfter, og hvis du bor på 1. eller højere etage, kræver det sækkevogn for at kunne få dem op. Alt dette kan en VVSer ordne for dig, og det koster ikke vildt meget at få en VVSer til det. En Vaskemaskine kan veje op til 100 kg og er derfor nærmest umulig, uden en automatiseret trappe sækkevogn (som de fleste VVsere lægger inde med).  

Hvor finder jeg så lige en VVSer? 

Det kan være svært at overskue hvor man lige kan finde en VVSer henne, og hvordan vælger man den rigtige? Her kan oversigtssider/portaler, være rigtig gode. En rigtig god portal hvis du leder efter VVSere, er haanvaerkernoeglen.dk, her kan du vælge hvilken type håndværker det er du leder efter.
Så hvis du f.eks. bor i Frederikssund og leder efter en VVSer, ville du få denne side når du søger på haandvaerkernoeglen  

Så vi håber at du næste gang overvejer om de penge en VVSer koster, ikke er godt lagt ud, i forhold til risikoen, for selv at skulle dække en vandskade.  

2019-02-08T08:53:04+00:00