Kvinder kan sagtens lave gør det selv projekter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er så smart kommet en idé om at det kun er mænd der kan klare de hårde opgaver der skal ordnes i et hjem. Herunder er også renoveringer og andre gør det selv opgaver. Det er altid noget man forventer manden klarer. Man kan da også se at i de klassiske håndværkerfag som murer, tømmer og snedker er der mange flere mænd end der er kvinder ansat i dag. Det kan selvfølgelig være lidt et problem at fordelingen er så skæv, men det skal selvfølgelig ikke betyde at vi kvinder ikke også kan sørge for at vi har et pænt hjem som vi selv har sat i stand.

Som kvinde kan det være at man oftest bare bliver sat til at gøre ting som ikke er så hårde at de ”kræver en mand” derfor er det oftest ting som malearbejde man oplever at vi kommer til at lave i et gør det selv projekt.

Selvom vi kvinder selvfølgelig skal tage os sammen og lave flere af de projekter vi ønsker i hjemmet selv, så skal man selvfølgelig også holde sig inden for de begrænsninger der nu er. Begynder man at lege med elinstallationer eller VVS-installationer kræver det simpelthen ved lov at det er en autoriseret fagmand som f.eks. en elektriker eller en dygtig VVSer til at fixe det for dig. Det kan selvfølgelig koste lidt i forhold til hvis du selv begyndte at lege med det. Men du sikrer dig også mod at du ikke ødelægger hverken dig selv, dit hjem eller hele nabolaget ved at komme til at pille ved noget forkert som kan have store konsekvenser når vi snakker el og vand.

2019-12-13T12:44:54+00:00