Moderne brug af parfumer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I dag bruger langt største delen af os parfumer og dufte. Ikke kun dem du køber i skønhedsbutikker, men også i vaskemiddel, sæber og cremer. Der findes næsten ikke noget skønhedsprodukt eller rengøringsmiddel, du ikke kan få med duft i.  Vi kan næsten ikke få duft nok ind i vores liv. Men der er da heller ikke noget bedre end nyvasket sengetøj som dufter svagt af frisk parfume. Så er man ikke i tvivl om at det er helt rent. Og netop den følelse af, at føles helt ren og velduftende får mange også ved, at sprøjte parfume på huden.

Unisex dufte 

I dag findes der hundredvis af forskellige parfumer. De fleste er lavet enten til mænd eller til kvinder og vil ikke dufte godt på det modsatte køn. Men nogle dufte, som for eksempel molecule duft, den er unisex. Den kan altså bruges af både mænd og kvinder og afgiver først duft når den kommer på din varme hud. Dens formel gør at den skaber en unik duft, der passer til din naturlige duft. Når du bruger molecule duft skaber du dermed en helt unik parfume, som kun dufter sådan på lige netop dig. Du kan også bruge molecole duft som primer under din ynglings parfume. Det vil gøre at din ynglings parfume holder sin duft længere på din hud. Et andet tip til at få parfumeduften til at holde længere, er at sprøjte din i dit hår, eller på dit tøj. Duften forsvinder hurtigere på hud end i hår og tekstil. Som gennemsnit holder en molecule duft i 10 timer. Den vil derfor sagtens kunne holde hele aftenen selvom du er i byen. Og er således også et godt køb, da duften varer længe.

2021-01-07T07:03:14+00:00