Overrask dine mand med lidt frækt

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan ske for alle parforhold. Gnisten er væk, eller gejsten er måske blevet sat på halvblus. Der har bare været for meget stress, jag og ja hverdag i vejen. Dér har den måske stået et stykke tid, men nu er det altså tid at få gnisten tilbage til soveværelset. Her vil du finde flere gode og nemme tricks til at bringe gnisten tilbage lig jeres dage som nyforelskede.

Arrangér en date night

Fastsæt en dato hvor I skal ud at spise, måske en tur i biografen, i teatret eller noget helt tredje. Men aftal en tid, og få så gjort dig klar som var det en første date. I kan eventuelt tage på den restaurant I var på første gang I var ude at spise sammen, eller hvis det ikke lige er en mulighed, prøv at se om I kan bestille den samme mad I spiste dengang.

Send beskeder til hinanden via små sedler rundt i huset, i arbejdstasken eller via mobilen

Her skal der forstås beskeder som er enten romantiske eller måske lidt frække. Der menes selvfølgelig ikke beskeder såsom ”Husk at tage frikadellerne op af fryseren”.

Overrask din mand med lidt frækt undertøj

Her er det nærmest kun fantasien der sætter grænserne. Du kan købe et nyt sæt frækt lingeri, eller måske et par bundløse trusser, køb bundløse trusser her. Du kan så enten fortælle din mand du har noget nyt på under tøjet, så han kan gå at tænke på det resten af dagen/aftenen, eller du kan overraske din mand med f.eks. de nye bundløse trusser, når I er i soveværelset.

Køb lidt ind til en erotisk aften

Der er ikke noget der udtrykker dit ønske om lidt erotik mere end en pakke kondomer eller en ny glidecreme på natbordet. Eller måske i hans sokkeskuffe? Der er et væld af både kondomtyper og typer af glidecreme, så prøv noget nyt.

Book et hotelværelse

Hvad med at booke et hotelværelse og lave alt det ovenstående. Dvs. Send en sexet besked til din mand at du har booket et hotelværelse til f.eks. dagen efter. Køb lidt ind til den erotiske aften. I kan gøre jer klar på hotellet, hvor du kan overraske din mand med det frække undertøj, og gå ud at spise på en restaurant eller se en film i nærheden af hotellet. Og husk I har hele natten på hotellet sammen. Gnisten i jeres forhold vil helt sikkert vende tilbage!

2020-12-18T13:57:18+00:00