Overrask manden i dit liv

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du overraske din mand, kæreste eller hvad du går rundt og har fortiden, eller vil du bare give ham en aften som er lige efter hans vilkår.

Her får du en række tips til, hvordan du kan give ham et ekstra smil på læben, og give ham en rigtig god aften i samvær med dig.

Se en hans ynglings filmgenre

Du ved at det bliver lange 2 timer af dit liv, at se hans ynglings filmgenre som du sikkert ikke bryder dig om. Men det er noget som gør ham meget glad at du gider, og det gør også at i kan komme tættere på hinanden som par. Du kan nemlig nemmere læne dig hen til ham under filmen, hvis han ser noget som han gerne vil se.

Lav hans ynglings ret

Er du god i køkkenet, så er det bare med at få lavet hans absolut ynglings ret til han kommer hjem fra arbejde. Smilet vil allerede starte når han træder ind af døren, og kun blive større og større, jo tættere på spisetid i kommer. Men husk ikke at nævne noget for ham, inden han kommer, også selvom at han spørger.

Køb en Catsuit

Tænker du at i skal have tændt lidt ekstra op for gnisten der hjemme, og vil du gerne forkæle ham. Køb dig selv en catsuit, som i kan have det lidt sjovt med. Det giver altid lidt ekstra spænding under lagnerne når man har et sexet kostume, eller noget andet med i sin agt. Han vil uden tvivl synes om, at du kommer ind og overrasker ham i dit catsuit kostume.

Hvad end du vælger en enkelt ting eller alle tre, så kan du være du sikker, at han vil blive en glad mand. Og du kan så håbe på at han vil overraske dig med noget en anden gang.

2018-10-16T06:13:42+00:00