Sådan beskytter du huden til vinter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vinteren begynder stille og roligt at indtage landet. Det er derfor ved at være den overgang, hvor det er svært at vurdere hvornår man skal skifte til den lidt tykkere jakke osv. Der er mange ting som der skal passes nu hvor vejret skifter, og luften bliver kold. Det er noget af en omvæltning for bl.a. huden og håret. Her får du en liste over de ting du skal huske at bruge i den kolde vinter

Tykke strømpebukser

Bukser er ikke altid helt nok, når luften er kold. Du skal derfor altid huske at have nogle tykke strømpebukser på inden under. Det dækker rigtig godt af, for den kolde luft, og hjælper med at holde varmen.

Fugtighedscreme

Kulden er meget hård for vores hud. Hvis huden ikke bliver dækket af lidt fugtighedscreme mindst én gang om dagen, så begynder den at blive tør og irriteret. Du kan risikere at den begynder at skalle af, og du får nogle grimme afskallet områder.

Læbepomade

Lige så vel som huden, så bliver dine læber også tørre i koldere vejr. Huden på læberne og dog så tynd, og hvis den bliver irriteret, resultere det i at de sprækker. Du skal derfor ikke være nærig med læbepomaden, da læberne er meget udsatte, om vinteren.

Halsedisse

Du kan sikkert godt ligge genkendende til at den kolde luft, suser ned i halskraven på din jakke, og du må trække skuldrene helt op til ørene. For at slippe for det kan du bl.a. købe dig en halsedisse, som går ind og lukker for den utæthed som der er. Hvis du skal have en rigtig god en, skal du vælge en halsedisse fra Buff. Den varmer rigtig godt, og er samtidig meget diskret, da den ikke er for stor.

Hårolie

Som det sidste, skal du også sørge for at give dit hår noget hårolie. Hår olien går ind og styrker dit hår, men den sørger også for at dit hår ikke bliver elektrisk, i den kolde luft.

2018-10-12T12:25:05+00:00