Sådan pifter du dit look up med accessories

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En hver kvinde ved, at uden accessories spiller ens look bare ikke. Det er derfor vigtigt at du i dit daglige look, sørger for at tilføje lidt ekstra tilbehør til dit outfit. Her får du en liste over de accessories som er mest i øjenfaldende, og kan give dit look det dét mangler.

Fremtrædende øreringe

Små øreringe kan være søde og desværre også meget diskrete, hvilket ikke gavner dit look, hvis du gerne vil skille dig ud. Her er du nødt til at købe dig nogle øreringe som er fremtrædende, og kan have en stor indflydelse på dit look. Gå ud og find din stil i øreringe, og sørg for at de kan ses når folk kigger på dig. Så kan de være med til at sætte et stort præg på dit daglige look.

Et ekstravagant ur

En accessorie som kan give rigtig meget opmærksomhed, er et lækkert og ekstravagant ur, som du kan have på armleddet. Der er ikke noget der er pænere end et skinnende ur, tilføjet til sit look. Der findes et hav af ekstravagante ure på markedet – det ved du sikkert. Men skal du have et ur som slår dem alle, så er et Rolex ur uden tvivl det du skal vælge. De fleste ure kan gå til mange looks, men sørg for at finde et som passer overordnede til din stil, så du kan tilføje det så ofte som muligt.

En lækker håndtaske

Skal du skille dig ud, når du går ude i byen, så kan både øreringe og ure hjælpe – alt efter årstid og påklædning. Men vil du gerne skille dig ud med accessories, som altid kan ses – så er en lækker håndtaske et helt naturligt valg af have med sig. Det er samtidig også din ven, mht. alle de ting du gerne vil have med dig – såsom læbepomader, kort, penge osv.

 

2019-10-10T08:55:16+00:00