Sådan undgår du julestress

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I dag er det den 24. oktober, og det betyder, at der er præcis to måneder til juleaften. To måneder lyder af meget, og du tænker nok, at det er lige tidligt nok at komme i julestemning. Det er det måske også, men der er flere ting, som kan betale sig at få på plads allerede nu. December er nemlig en travl måned, og at være i god tid er en af de bedste måder at undgå julestress på. Her får du tre gode råd til, hvordan du undgår at komme i tidspres op til jul.

Få styr på kalenderen

Julebagning med familien, Lucia-optag i SFO-en, julefrokost med arbejdet og juletræsfest i børnehaven – December byder ofte på mange begivenheder og traditioner. Derfor er det ikke en dårlig ide at få styr på din kalender i god tid. For det første giver det et samlet overblik over de hyggelige og festlige lejligheder, og for det andet er sandsynligheden for, at det kan lykkes dig at deltage i dem alle større.

Køb årets julesweater i dag

Varme striktrøjer med julemotiver er et hit blandt danskerne, som for alvor har taget den amerikanske trend til sig i løbet af de sidste par år. Derfor er mange danske forhandlere begyndt at sælge dem, og du kan uden problemer få fingrene i de stemningsfulde julesweatere. Men skynd dig! Trøjerne er som sagt populære, og jo tidligere du går på jagt efter en, jo større er udvalget.

Pakkekalender til børnene

Har du planer om at lave din egen pakkekalender til børnene? Det kan tage sin tid at finde 24 små gaver, og det er ikke en sjov opgave at stå med den 28. november. Derfor kan du uden problemer begynde allerede nu, så du er sikker på, at du er tilfreds med de gaver, du finder. Hvis du også holder øje med tilbud fra uge til uge, kan du endda få lidt mere for pengene.
Tip: Når du alligevel er i gang, kan du ved samme lejlighed lede efter adventsgaverne.

2018-10-24T06:52:45+00:00