Skab et soveværelse, der passer til din stil

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I dag indretter vi som aldrig før. Med inspiration fra veninder og internet, kan man let skabe et smukt og skønt hjem, der virkelig reflekterer hvem man er. Netop det med at sætte sit eget personlige tryk på boligen kan være et spændende projekt at gå i gang med. Man kan jo starte i det små – for eksempel med soveværelset. Hvem kan ikke huske, hvordan man som teenagepige gik til indretningen af værelset med brændende iver? Det var jo sådan, man kunne vise sine gæster, hvilken person man var, og hvilken fed stil man havde. Sådan kan det også sagtens være i dag.

Sengen

Soveværelset danner rammen om din søvn, og derfor er det naturligvis en fordel, hvis du indretter det i en farve og stil, som du kan lide. Du tilbringer trods alt omkring en tredjedel af døgnet i sengen, og et flot sengetæppe, nogle bløde lagner og flotte puder kan virkelig gøre underværker. Samtidig giver det dig mulighed for at sætte et personligt præg på din seng, og der er heldigvis masser af muligheder. Du kan for det første overveje hvilken type seng og hvilke farver du helst vil have. Det er en fed og nem måde at udtrykke sig selv på gennem indretning.

Fyld soveværelset op med minder

Der er intet, der kan give et rum liv og sjæl som billeder. De kan både stå på natbord og kommode eller hænge på væggen. Der er masser af muligheder for at fremhæve alle de fine oplevelser du har haft med familie og veninder. Du kan for eksempel overveje at lave en billedvæg og måske pynte den ekstra med nogle lyskæder og postkort. Fotografier og minder kan helt sikkert give dig et smil på læben, samtidig med, at de virkelig fortæller noget om, hvem du er, og hvad du har oplevet.

2019-09-29T00:00:00+00:00