Skab mere plads på terrassen med disse simple tips

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Dit hjem er det sted, hvor du kan slappe af. Om vinteren befinder du dig primært indenfor, imens det er dejligt at kunne trække udenfor i løbet af de varme sommermåneder. Her er det ofte terrassen, der bliver brugt, hvorfor det er vigtigt, at du har fokuseret på at indrette den ordentligt.

Hvis du leder efter inspiration til, hvordan du udnytter pladsen på din terrasse bedre, er du havnet det rigtige sted. Det er vigtigt, at der er plads til forskellige aktiviteter på terrassen, uanset om du skal spise, hygge med venner og familie eller bare ligge og tage sol for at få den helt rigtige kulør. Uanset hvad, bør du fokusere på at udnytte pladsen på terrassen optimalt. Det får du her en række tips til.

Del terrassen op i forskellige rum

Du kan nemt dele din terrasse op i forskellige rum, så den har flere forskellige funktioner. Du kan eksempelvis indrette en spiseplads i den ene side af terrassen, imens du kan indrette et hyggeligt loungeområde i den anden. Det virker bedst, hvis du deler den op med krukker, et lille hegn eller lignende, så der rent faktisk er en adskillelse fra det ene rum til det andet.

Gør terrassen brugbar i alt slags vejr

Det er ikke kun, når solen skinner, du bør bruge din terrasse. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af den, kan du med fordel investere i et solsejl, som du kan opsætte efter behov. Herudover kan du investere i en terrassevarmer, som fås her, hvis det ikke kun er om sommeren, når det er allervarmest, du skal bruge den.

Sæt krukker med planter op

Det kan være praktisk at opsætte planter i krukker, så du kan dele de forskellige zoner på terrassen op. Det er dog ikke den eneste funktion, de har – de er også med til at skabe hygge og liv på terrassen, så du kan slappe af og nyde tilværelsen omringet af natur. På den måde kan du få haven og terrassen til at gå i ét.

2020-07-11T09:08:17+00:00