Tab dig med Smoothies

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Drik dig slank

Leder du efter den mest effektive måde at spise sundt og forbrænde fedt, men uden at det bliver lt for kedeligt?

Løsningen er ikke nogle magiske pille eller pulver. Læs artiklen her og opdag, hvordan det at drikker sunde smoothies kan hjælpe dig til at blive sund, mæt og spise mindre.

Fedt forbrændings fordele

Det kan komme som nogen overraskelse for dig, men smoothies er en nemt måde at tabe sig på. De kan endda erstatte måltid, hvis vælger dine ingredienser klogt.

Når man leder efter den rigtige lækre tilføjelse til en smoothie, er frugt som bær et hemmeligt vægttab.

Dette skyldes flavonoider, som i studier viser sig at være en af ​​nøglerne for ikke at tage på.

Det er endda formodninger om, at blåbær faktisk kan stoppe fedtcelle med at vokse.

Andre ting, der er gode til at brænde ekstra kalorier af, er grønne grøntsager som kål, broccoli og røde peberfrugter.

Sørg for din næste smoothie er fyldt med lækker fedtforbrænding frugt og grønt, og du er godt på vej til at opretholde en sund vægt og endda miste nogle pund i købet!

 

Hydrering er super vigtigt for fedt tab

At drikke de anbefalede 6-8 glas vand om dagen kan virke skræmmende, men med smoothies er du allerede en del af vejen der. Vi kan få noget af vores vandindtag fra vores mad, og det inkluderer smoothies, ikke mindst fordi mange frugter og grøntsager er ret rige på vand.

 

Bliv mæt længere

Hvis du tit snacker fordi du ikke føler dig rigtig mæt, kan fiberen i frugt eller grøntsagsbaserede smoothies være din nye bedste ven! Sørg for at brug en god og effektiv blender i stedet for en juicer så du får alle fibre med.

For at få ekstra protein boost, så kom spinat, græsk yoghurt, hampe protein, hytteost og mandler i dine smoothies.

 

Bedre fordøjelse

Har du prøvet en af de såkaldte “Grønne smoothies”? Den slags smoothies blandes af friske grønne grøntsager som spinat, kål, selleri.

Disse grøntsager er specielt alkaliske fødevarer, så de er dit bedste middel for at modvirke ubehaget fra sure opstød og halsbrand.

2018-11-01T14:42:08+00:00