Tag en venindetur i sensommeren

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren begynder så småt at gå på hæld, og for de fleste er ferie et overstået kapitel. Vi er så småt begyndt at vende tilbage til hverdagen og alt, hvad den indebærer. Synes du også, at det er lidt hårdt at komme i gang igen efter et par uger med ekstra søvn og afslapning? Så tag din veninde under armen og tag på tur en weekend i sensommeren. Her kan I få lidt inspiration til, hvad I kan lave.

Et hyggeligt slotsophold

Hvis I gerne vil forkæle jer selv og hinanden, bør I overveje at tage på slotsophold. Rundt omkring i Danmark ligger flere slotte, som sætter rammerne om en weekend fyldt med ro og fordybelse. Nyd den idylliske natur, den gode mad og de helt fantastiske omgivelser. Weekenden igennem sørger personalet for, at I ikke mangler noget, og I skal derfor ikke bekymre jer om noget som helst andet end at nyde oplevelsen. Et hyggeligt slotsophold er den perfekte mulighed for at bruge lidt kvalitetstid med hinanden væk fra hverdagens stress og jag.

Et afslappende spaophold

Massage, boblebad og sauna falder i god jord hos de fleste, så en tur i spa er også en oplagt mulighed. Her er tempoet sat helt ned, og I kan bruge weekenden på afslappende aktiviteter, hvor kropslig velvære er sat i fokus. En af fordelene ved et spaophold er, at I kan nøjes med at være der en enkelt dag, hvis I ikke kan tage en hel weekend ud af kalenderen. Der er nemlig mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer ophold, så I kan finde lige præcis det, som passer jer bedst både i forhold til tidspunkt, behandlinger og lokation. Selvom I kun tilbringer en enkelt dag på kurstedet, vil I med garanti gå derfra med en fantastisk og afslappende følelse i jeres kroppe.

2018-08-21T06:43:46+00:00