Tag på venindetur og skab minder

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Veninder er vigtige for os kvinder. Veninder deler glæder og sorger, bakker hinanden op og er der altid for hinanden. Nogle af dine veninder har du måske kendt siden du var helt ung. I er bundet sammen af en fælles fortid og en masse minder – på godt og ondt. Andre er måske helt nye veninder, som du har mødt i dit voksenliv. Uanset hvor lang jeres venindehistorik er, så er det vigtigt at gøre noget aktivt for at fastholde det særlige bånd mellem veninder.

Oplevelser binder jer sammen som veninder

Det kan være svært at finde tid til at dyrke sine veninder i en travl hverdag med job og familie, men det er vigtigt at sætte tid af til netop dette. Det kan fint være en hurtig kop kaffe en eftermiddag, hvor man lige får ‘catchet up’. Men der skal også være plads til de lidt større oplevelser sammen – nogle af dem, man husker, fordi de var noget særligt.

Ud i det blå

Hvor lang tid er det egentlig siden, du har kysset mand og børn farvel og taget på en tur ud i det blå med dine veninder? Sikkert alt for længe siden, ikk?

Et weekendophold med alt hvad dertil hører af lækker mad, vin og selvforkælelse er en alletiders idé til kvalitetstid med dine veninder. Når man er hjemmefra, sker der bare noget andet og man kan give slip på dagligdagens til tider tyngende ansvar og bare nyde nuet.

Hvor skal turen gå hen?

Et weekendophold på et hotel kan kombineres med lige det, du og dine veninder elsker: shopping, gåture ved skov og strand, kunst og kultur… Mulighederne er mange. Og i Danmark er man sjældent langt fra det pulserende storbyliv eller smuk natur og kyststrækninger. Det 4-stjernede Hotel Kirstine er et godt bud på hyggelig stemning, en udsøgt restaurant og en god beliggenhed midt i Næstved, tæt på shopping og caféer. Lige bag hotellet bugter Susåen sig, som strækker sig til den nærliggende Herlufsholmskov. Er vejret til at dyppe tæerne, så ligger en af Danmarks bedste strande; Karrebæksminde strand en kort køretur fra hotellet.

2019-08-08T10:43:57+00:00