Tips til renovering af det lille hjem

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til

Har du længe tænkt, at boligen godt kunne bruge en overhaling, er du langt fra alene. Det tænker de fleste af os dagligt, men det er sjældent, der faktisk bliver gjort noget ved det. Her i artiklen vil vi derfor hjælpe dig lidt på vej, og det gælder både ideer samt gode råd, så du snart kan føre dit projekt ud i virkeligheden.

Luft til luft varmepumpe

Det her er som sådan ikke noget, der kommer til at pynte i hjemmet, men det er helt utrolig praktisk. Nu kender vi ikke omfanget af dine renoveringsdrømme, men hvis du vil spare på varmeregningen samt hjælp miljøet, kan en luft til luft varmepumpe være det helt rigtige valg.

De kan for det første være op mod fire gange så effektive, når det kommer til at udnytte energien i forhold til de traditionelle olie- eller gasfyr.

Derudover er de utrolig smarte, fordi du kan styre de fleste fra en app på mobilen. Ved at fjernstyre din varmepumpe kan du altså lige skrue op for temperaturen, inden du kommer hjem fra arbejde, eller inden gæsterne kommer på besøg. Det er altså en smart og grøn investering, der på sigt er rigtig god for pengepungen. Vil du vide mere om en luft til luft varmepumpe, kan du klikke her.

Mal dit eget maleri

Det handler om at give hjemmet noget personlighed og charme. Hvordan kan du gøre det? At lave dit eget maleri kan være et bud. Det er sjovt i selve processen, og når først det hænger på væggen, har du en sjov historie, som er klar, når gæsterne spøger ind.

Det kan ligeledes være noget, du laver med dine børn. De er sikkert mere kreativ end dig, og så er det bare hyggeligt at have dem med i arbejdet. De vil helt sikkert være vilde med det, og derfor kan i sammen lave noget unikt, der kun hænger hjemme i jeres bolig. Det kan nærmest ikke blive mere personligt.

Ved at besøge https://www.malericentralen-kreativ.dk/ kan du finde lige det, du mangler, når du skal kaste dig ud i at være kunstner.

Brug tid på at finde nipsting

Når dit hjem skal have et personlig touch, er der flere midler, du kan tage i brug. Ovenstående med maling er en god ide, men en anden er, at du finder nogle nipsting, der passer til dig og din familie. Det kan være noget, der symboliserer en rejse eller andre oplevelser.

Det kan også være, at der skal stå nogle flotte træfigurer, som skal repræsentere børnenes yndlingsdyr? Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal gøre hjemmet personligt. Det er bare at gå på jagt.

Der er mange måder, hvorpå du kan give boligen en overhaling, men et flot maleri og nogle pæne nipsting er en god start. Derudover kan du jo også tænke bæredygtigt og økonomisk på lang sigt, hvor luft til luft varmepumpen er et godt bud.

Det hele er selvfølgelig op til dig og ovenstående er blot ideer.

Held og lykke med projektet.

2020-01-06T00:00:00+00:00