Tøjkrise til julefrokosten

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I en kvindes univers kan der være mange kriser, og en af dem er tøjkrise. Hvis du er en af dem som kan have en tøjkrise når du skal til fest, så bare rolig. Vi har her samlet et par gode råd, som kan hjælpe dig på rette vej, når du skal vælge tøj til festen. 

Det traditionelle valg

Er du typen der altid ender med at vælge den nemme løsning, fordi du ikke har fantasi til at vælge noget, der skiller sig ud? Sort mørk kjole er altid elegant, men det er typisk det som 90% af forsamlingen har på. Et alternativ til det sorte, kunne være blåt. Blå er nemlig et rigtig godt alternativ til det klassiske, sorte tøj, som alt for mange ender med at hoppe i. Sort holder altid, men hvis du vil skille dig ud til og få opmærksomhed, er sort ikke farven du skal vælge.

Det vovede valg

Rød signalere romantik og dramatik og er en god måde at skille sig ud på. Det giver et dramatisk udtryk, men er ligeledes et klassisk valg. Rød passer især godt til en kjole, hvor den røde læbestift kan matche til. Vælg det røde outfit, hvis du har udset dig romantisk flirt eller bare gerne vil tiltrække lidt romantik fra det modsatte køn. Rød signalere power og romantik og er uden tvivl et mere vovede valg.

Det sjove valg, fx til julefrokosten

Gør noget utraditionelt og tag en julesweater på. Det vil helt sikkert signalere humør og fest. Mange har en tilbøjelighed til at komme i alt for fint og stramt tøj, hvilket kan virke meget formelt. Med en julesweater er du ude over det. Her signalere du fest og farver på en humoristisk måde. Lige netop til julefrokosten må man gerne være lidt fjollet og iklæde sig en sweater.

 

2018-08-31T09:56:56+00:00