Tyvstart terrassesæsonen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis man kigger i kalenderen kan man se, at vi er et par uge inde i december. Det betyder også at kong vinter er over os. Indtil videre har det dog været ganske mildt og vi er langt fra frost, sne og is. Ikke desto mindre, så er det nok alligevel de færreste der går rundt og drømmer om et glas iskoldt hvidvin eller rosé på terrassen. Sådan behøver det dog ikke at være.

Hvis man da ellers har en terrasse, og at denne ligger nogenlunde i læ, så kan man faktisk godt allerede tyvstarte terrassesæsonen, eller forlænge den om man vil – så længe vejret er mildt.

Hvis man køber en terrassevarmer, kan man nemlig nærmest bruge terrassen året rundt, hvis man ellers indretter den optimalt. Her er hvad du skal sørge for at huske på, hvis du gerne vil have en terrasse, du kan benytte flere måneder om året end lige i maj til august.

Det først du skal have er naturligvis en terrassevarmer. Som du kan se her, så fås disse i mange forskellige modeller. Nogle bruger gas, andre kan hænges under parasoller, men de mest effektive og er dog dem der er væg eller loftmonteret og kører på el. Dem der bruger gas er typisk lidt billigere, det kræver dog, at du altid har gas og desuden fylder de i sagens natur meget, da der skal være plads til en gasflaske.

Sådan indretter du terrassen

Når du har anskaffet dig en terrassevarmer er det næste du skal have styr på indretningen af din terrasse. Det hjælper eksempelvis ikke meget, at have en terrassevarmer hvis den står 1o meter fra dine møbler. Du skal altså have dine terrassemøbler så tæt på varmeren som muligt.

Derudover skal du forsøge at skabe så meget læ som muligt. Jo mere vindstille der er, jo bedre kan terrassen varmes op, da blæsten ikke blot fører varmen bort. Du kan anskaffe dig et læhegn eller lignenden, hvis terrassen ikke naturligt ligger i læ. Har du sikret dig at der er tørt, at der er læ og at terrassevarmeren er tæt på dine møbler, kan du sagtens bruge din terrassen i flere måneder end ellers. Du kan alternativt supplere med en mexicansk ovn eller lignende, der giver lidt levende flammer. Så bliver det ikke meget mere hyggeligt.

At kunne sidde med et par gode veninder i slutningen af efteråret eller starten af vinteren med et god glas vin og stadig have det lunt og dejligt – det er livet.

2020-01-02T12:54:25+00:00